SERVICII

Calitate și profesionalism la un preț corect

Investind în propriile echipamente, și fiind susținuți de cunoștințele din industrie, ne mândrim că oferim clienților noștri un serviciu excelent.

Artboard 1 copy 4

DEFRISARI TERENURI

Defișarea terenului constă în îndepartarea prin smulgerea cu rădăcini a arborilor și arbuștilor de pe terenul pe care se vor executa lucrările. În cazul arborilor mai mari este necesară tăierea lor inainte de a se executa operațiunea de smulgere.

Artboard 1 copy 5

CURATARE TERENURI

Curatirea terenului consta in indepartarea crengilor, cioatelor sau a radacinilor scoase in faza anterioara, precum si a pietrelor de dimensiuni mici aflate la suprafata terenului. Strangerea acestor deseuri se va realiza cu cupa buldoexcavatorului.

Artboard 1 copy 3

NIVELARI

Nivelarea terenului consta in aducerea suprafetei neregulate a terenului la o suprafata relativ plana, in vederea asigurarii conditiilor necesare realizarii constructiei. Nivelarea se realizeaza cu ajutorul cupei frontale a buldoexcavatorului.

Artboard 1 copy 2

DRENAJE

Executia sapaturilor se realizeaza cu ajutorul cupei din spate a buldoexcavatorului pentru sapaturile mai putin adanci. Excavatorul poate fi folosit si la lucrarile de sapaturi care necesita o adancime mai mare de lucru cat si o cantitate mai mare de pamant ce trebuie dislocat.

Nu sunteți sigur ce soluție se potrivește nevoilor dvs.?